Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. február 26. Géza nap van.
Archívum :: Hír archívum
2019. szeptember 24. (kedd) 11:31Éger: kedd délután megindulnak a tárgyalások

Az, hogy a nagygyűlésen nem volt eredmény, én is rossz néven veszem, ugyanakkor most úgy tűnik, belendül a dolog.

Lebonyolításában korrekt és sikeres, ugyanakkor eredménytelen nagygyűlés volt a szombati – értékelte a 24.hu-nak Éger István a hétvégén történteket. A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint nem igazak az államtitkárok kifütyüléséről szóló hírek, ám úgy fogalmazott: „kétségtelen, hogy a kormányzati szereplők üres kézzel érkeztek a nagygyűlésre, ezt pedig rossz néven vették az orvosok.”

Éger szerint bár a nagygyűlés eredménytelen volt, mégsem szükségtelen és haszontalan, mert kedd délután megindulnak a tárgyalások: „Már kerestek a kancelláriáról és az Emmitől is, és úgy tudom, a nyugdíjas dolgozók visszafoglalkoztatásának megkönnyítését már elő is vették.”

Az, hogy a nagygyűlésen nem volt eredmény, én is rossz néven veszem, ugyanakkor most úgy tűnik, belendül a dolog. Egyelőre reménykedem – tette hozzá a MOK-elnök, aki kiemelte: a következő hetek testületi ülésein értékelik majd a tárgyalások eredményeit, és azok fényében döntenek a további lépésekről. A lépések között felmerülhet az önkéntes túlóra felmondása is – erősítette meg Éger.

A novemberi elnökválasztással kapcsolatban azt mondta, továbbra sem időszerű arról beszélni, indul-e a választáson. „Október közepén derül ki, mikor nyílik meg a jelölési időszak, akkor lehet jelöléseket tenni, és az alapján dől el, kikből lesznek a jelöltek.” Továbbiak a teljes cikkben

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner