Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. április 3. Buda és Richárd nap van.
Archívum :: Hír archívum
Oldalak (2): [1] [2]
2010. április 18. (vasárnap) 15:51 Orvosgyűlés és tagtoborzás Pécsett Csoportos létszámleépítés, kollektív szerződés felmondása az egyetem részéről (ügyeleti díjak, pótlékok, stb. esetleges változásai), tiltakozás és nyomásgyakorlás lehetőségei, valamint az Egyetemi MOSZ vezetőség újra választása szerepel az április 21-én, 16 órakor kezdődő, a PTE KK Elméleti tömb IV. sz. előadóban (Pécs, Szigeti út 12.) tartandó orvosgyűlés napirendjén. Minden orvost várunk (nem csak MOSZ tagokat), hiszen csak a nagy tömegű, egységes fellépésnek van esélye!
 
2010. április 17. (szombat) 08:54 Szabad a propaganda!Szakszervezetünktől dr. Csohány Ágnes régióvezető vett részt a Liga Szakszervezetek által április közepén szervezett továbbképzésen. Mint, ahogy azt a budapesti régióvezetőtől honlapunk megtudta, több hasznos információ is elhangzott a kurzuson. Példának okáért a tagtoborzás szempontjából fontos kiemelni, hogy ahol már van akár egy MOSZ tag is, ott - az MT19-19/A és a 24§ értelmében - előzetes bejelentést követően joga van MOSZ tisztségviselőnek (a szakszervezet érdekében eljáró személynek) propagandát folytatni, szórólapot kihelyezni, illetve osztani, az intézményben intranetet használni, stb.
 
2010. április 2. (péntek) 10:45 Kellemes Húsvéti Ünnepeket!Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves tagunknak és olvasónknak!
 
Oldalak (2): [1] [2]

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner